Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Ανόρθωση Γλουτών Μη Επεμβατική -> με Νήματα ή Με Ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικόυ οξέος

Ανόρθωση Γλουτών

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Ανόρθωση γλουτών.

Η χαλάρωση και η πτώση των μαλακών μορίων στην περιοχή των γλουτών αποτελεί ένα ανατομικό πρόβλημα που απασχολεί πολλές σύγχρονες γυναίκες αλλά και άντρες.

Στα περισσότερα περιστατικά αυτό το οποίο διαπιστώνουμε αν εξετάσουμε την περιοχή του γλουτού είναι συνήθως η εξαφάνιση του άνω πόλου του γλουτού σε συνδυασμό με μετατόπιση των ιστών προς τον κάτω πόλο. Συχνά αν υπάρχει και χαλάρωση στο δέρμα τότε η περιοχή μοιάζει με “άδεια σακκούλα”

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αυξητικής γλουτών με τη χρήση ενέσιμου εμφυτεύματος Υαλουρονικού οξέως είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά που καθιστούν το Υαλουρονικό οξύ ένα εξαιρετικό εμφύτευμα για τους ανθρώπινους ιστούς.

Το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια ουσία εντελώς αδρανή κάτι που σημαίνει ότι δεν κάνει αλλεργίες, δεν προκαλλεί αντιδράσεις, δεν δημιουργεί φλεγμονές, δεν προκαλλεί κακοήθειες, δεν προκαλλεί κολλαγονώσεις. Επίσης δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης, οπότε εκεί που εμφυτεύεται εκεί παραμένει διατηρώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι το ΜΟΝΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ της σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής που έχει ΑΝΤΙΔΟΤΟ. Με πολύ απλά λόγια δηλαδή “αν κάτι δεν μου αρέσει” στο αποτέλεσμα της εφαρμογής του Υαλουρονικού οξέως ή ακόμη και αν υπάρχει παραμόρφωση των χαρακτηριστικών από λανθασμένη εφαρμογή του, τότε μπορώ οποιαδήποτε στιγμή, άμεσα ή μεταγενέστερα, να χρησιμοποιήσω ΑΝΤΙΔΟΤΟ Υαλουρονιδάση και να αφαιρέσω το πλεονάζον ή σε λάθος θέση υλικό αποκαθιστώντας 100% την εικόνα.

Η διαδικασία εφαρμογής του ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως είναι επίσης πολύ απλή. Η τοποθέτηση του εμφυτεύματος δεν απαιτεί τη χρήση χειρουργείου και συχνά γίνεται υπό άσηπτες συνθήκες στο Ιατρείο (όπως και όλες οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου). 

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590