Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Κυτταρίτιδα Με Μεσοθεραπεία,ραδιοσυχνότητες και Χειρουργική αποκατάσταση

Κυτταρίτιδα

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Κυτταρίτιδα.

Η εμφάνιση της χαρακτηριστικής ανομοιομορφίας στο δέρμα, γνωστής ως «φλούδα πορτοκαλιού» ή, πιο σωστά, κυτταρίτιδα, ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες και όχι απαραίτητα τις υπέρβαρες.
Παρά τις δίαιτες, τη γυμναστική και τις στερήσεις, η κυτταρίτιδα δυστυχώς επιμένει
Με τις νέες θεραπείες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά το αιώνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και να δώσουμε στο δέρμα καλύτερη εικόνα και υφή»

Μεσοθεραπεία με ενέσεις καφεΐνης

Η μεσοθεραπεία με ενέσιμη καφεΐνη είναι μία από τις top θεραπείες για την κυτταρίτιδα, που υπόσχεται να λειάνει το δέρμα, μειώνοντας το πρόβλημα. Η εφαρμογή πραγματοποιείται στις περιοχές, που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα, και γίνεται με την έγχυση πολυβιταμινούχων σκευασμάτων, με τη βοήθεια μιας πολύ μικρής και λεπτής βελόνας, έτσι ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στο δέρμα και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα ορατά.   

«Η θεραπεία είναι ανώδυνη και, ανάλογα με την περίπτωση, πραγματοποιείται συνήθως ένας αριθμός 4-6 συνεδριών, μία συνεδρία ανά εβδομάδα. Τα αποτελέσματα φαίνονται, ήδη, από την δεύτερη συνεδρία. Αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος συνεδριών, μπορούμε μετά από 6 μήνες να επαναλάβουμε μερικές συνεδρίες για τη διατήρηση του αποτελέσματος. Συνήθως συστήνονται 3 επαναληπτικές εφαρμογές (1 ανά εβδομάδα)

Ενδιάμεσα στις θεραπείες, αυτό που χρειάζεται μόνο να προσέξει μια γυναίκα, είναι να κάνει ντους με χλιαρό νερό. Μετά την εφαρμογή της μεσοθεραπείας μπορεί να εμφανιστούν κάποιες μικρές μελανιές στα σημεία, που έγιναν οι εγχύσεις, που, όμως, υποχωρούν σταδιακά.

Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα. Είναι μία εξειδικευμένη θεραπεία, που φτάνει στο δέρμα (κάτω από την επιδερμίδα) μέχρι και τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας λιποδιάλυση, σύσφιξη και ενίσχυση της ελαστικότητας. Η θεραπεία είναι ευχάριστη, απολύτως άνετη και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων διαχέεται στους ιστούς θερμότητα, που έχει σαν αποτέλεσμα την συρρίκνωση των λιποκυττάρων. Παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες, για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

«Έχουμε ορατή βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος, βελτίωση της κυκλοφορίας, λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου δέρματος

Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται στα πόδια, στην κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης, στους γλουτούς και στα μπράτσα. Απαιτούνται 6 με 8 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα

 1. Βελτίωση της κυτταρίτιδας. Η παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων είναι πολλές φορές πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη κυτταρίτιδας. Μέσω αυτών των ενέσεων και με τη χρήση διαφορετικής τεχνικής έγχυσης, το πρόβλημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί.
 2. Γίνεται με Επεμβατική μέθοδο κατά την οποία αποκολλούνται οι ινωσεις που δημιουργούνται στην Κυτταριτιδα και έτσι αποκαθίσταται η υφή του δέρματος και η όψη Φλοιού Πορτοκαλιού
 3. Με την χειρουργική μέθοδο της λιποαναρρόφησης

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

  Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

  Email: info@mediderma.gr
  Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
  Βέροια: +(30) 2331022590