Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

follow us:

Ανάλυση Δέρματος

Ανάλυση Δέρματος

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Ανάλυση Δέρματος.

Στην εποχή μας που οι θεραπείες είναι πολλές και οι ανάγκες ακόμη περισσότερες, μια καλή ανάλυση δέρματος είναι επιτακτική ανάγκη. Ο αναλυτής δέρματος που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση θα μας δείξει όχι το προφανές (αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας), αλλά ότι κρύβεται κάτω από την επιδερμίδα μας και μπορεί να έχει βαθύτερες βλάβες. Έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες του προσώπου η του σώματος .

Η επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής αγωγής θα είναι πιο εύκολη και στοχευμένη μετά τη διάγνωση του δέρματος. Έτσι θα προτείνουμε θα δίνουν πραγματικές λύσεις μια και θα έχει αναγνωριστεί το πρόβλημα σε όλη του την έκταση.

Ο αναλυτής δέρματος θα μας δείξει μετά την θεραπευτική αγωγή αν έχουμε αποτέλεσμα μόνο στην επιφάνεια του δέρματος η έχουμε αντιστρέψει τις βλάβες και στην βασική στοιβάδα.

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590