Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Νήματα Ανάρτησης 4D, 6D, 8D COGκαι Νήματα Πλέγματος PDO

Νήματα Ανάρτησης

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα Νήματα Ανάρτησης.

Τι είναι τα νήματα προσώπου COG, PDO;

Τα νήματα είναι απορροφήσιμα και μπαίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε να βελτιωθεί το πρόσωπο και το περίγραμμά του. Το αποτέλεσμά τους είναι 100% αναστρέψιμο, εν αντιθέσει με το χειρουργικό lifting που δεν είναι

Τα αναπλαστικά νήματα PDO δεν αναρτούν, αλλά μέσω της βιοδιέγερσης βελτιώνουν την ποιότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Είναι 100% απορροφήσιμα από τον οργανισμό.

Η δράση τους στηρίζεται στη δημιουργία υποστηρικτικού πλέγματος που ανορθώνει τους ιστούς, βελτιώνοντας την ποιότητα του δέρματος. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής, εφόσον γίνεται από εκπαιδευμένο γιατρό -δερματολόγο. Αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική για όσους δεν θέλουν να προχωρήσουν σε επεμβατικό lifting.COG

Τα νήματα COG (ανάρτησης και πολυγαλακτικού οξέος) ανορθώνουν άμεσα το πρόσωπο. Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες παράγοντας νέο κολλαγόνο εσωτερικά, προλαμβάνοντας έτσι τη χαλάρωση και αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα. Μπορούν να εφαρμοστούν στο λαιμό, στις παρειές, προσφέροντας έτσι, τη λύση της μη χειρουργικής αποκατάστασης του περιγράμματος κ.α.

Η θεραπεία που θα εφαρμοστεί επιλέγεται από το γιατρό κατά περίπτωση. Ενίοτε μπορεί να γίνει συνδυασμός των δύο τύπων νημάτων για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος και της διάρκειάς του.

Τα νήματα προτιμώνται ως μη επεμβατική θεραπεία σε άτομα μετά την ηλικία των 35 ετών. Μπορούν να εφαρμοστούν και στο πρόσωπο και στο σώμα. Στόχος είναι να αποκατασταθεί η χαλάρωση του δέρματος που επέρχεται με τα χρόνια και να ανακτηθεί η νεανική υφή του.

Οι βασικές ενδείξεις για την εφαρμογή νημάτων είναι:

 • Επιφανειακή χαλάρωση
 • Κακή ποιότητα δέρματος
 • Μετά από εγκυμοσύνη ή απότομο αδυνάτισμα

Η τοποθέτησή τους γίνεται στο ιατρείο. Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας ούτε γενική αναισθησία. Το νήμα τοποθετείται μέσα σε ειδικές λεπτές βελόνες. Η βελόνα εισάγει το νήμα στο δέρμα σε συγκεκριμένη θέση, είτε οριζόντια είτε κάθετα. Έτσι, σχηματίζεται ένα πλέγμα κάτω από το δέρμα.

Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία, που διαρκεί μόλις 30-40 λεπτά. Έχει άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και δεν απαιτείται νοσηλεία. Εφαρμόζεται τοπική αναισθησία.

Με ποιες μεθόδους συνδυάζεται;

Τα νήματα προσώπου μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες θεραπείες ομορφιάς για να εξασφαλίσουν ακόμη πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μερικές από αυτές είναι η μεσοθεραπεια Prp το botox το υαλουρονικο οξύ το χημικό peeling.

Η διαδικασία της εφαρμογής των νημάτων ολοκληρώνεται μέσα σε 30-40 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι ορατό άμεσα και βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μέσα σε 6 μήνες. Αυτό συμβαίνει διότι όταν μπει το νήμα στο δέρμα παράγεται νέο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ στον οργανισμό.

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι 100% απορροφήσιμο και εξαφανίζεται από τον οργανισμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

  Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

  Email: info@mediderma.gr
  Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
  Βέροια: +(30) 2331022590