Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Δερματοσκόπηση Δερματικών Βλαβών

Δερματοσκόπηση Δερματικών Βλαβών

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αντιμετώπιση των Δερματοσκόπηση Δερματικών Βλαβών.

Η δερματοσκόπηση επιτρέπει την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση σε «ζωντανές» βλάβες (in vivo) του δέρματος, ώστε να γίνει μία πρώτη διάκριση μεταξύ καλόηθων & κακόηθων βλαβών & να ληφθεί η σωστή απόφαση, για το αν μία δερματική αλλαγή ή ένα δερματικό μόρφωμα θα πρέπει να αφαιρεθεί, ώστε να ολοκληρωθεί η διαγνωστική μέσω ιστολογικής επιβεβαίωσης. Κατά πολλούς θεωρείται μία ζωντανή βιοψία & η αλήθεια είναι ότι η δερματοσκόπηση μας αποτρέπει συχνά από άσκοπες χειρουργικές αφαιρέσεις. Από την άλλη η ευρεία πλέον χρήση της στην κλινική δερματολογία, έχει αυξήσει σημαντικά την πρώιμη διάγνωση δερματικών κακοηθειών & ειδικά του μελανώματος, βελτιώνοντας έτσι τα ποσοστά θεραπείας & πρόγνωσης.

Το δερματοσκόπιο, το οποίο αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής κλινικής πρακτικής για τον κλινικό δερματολόγο, όπως ακριβώς το στηθοσκόπιο για τον παθολόγο, είναι ένας μεγεθυντικός φακός, ο οποίος αναδεικνύει σημαντικές λεπτομέρειες του δέρματος της υπό ανάλυση περιοχής σχετικά με την υφή, τη δομή, το χρώμα, την αγγείωση, την ακεραιότητα της πάσχουσας περιοχής. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δερματικό μικροσκόπιο, το οποίο μας επιτρέπει να βελτιώνουμε τη διαγνωστική μας ακρίβεια.

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590