Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Τοπικό Πάχος – Ψωμάκια – Κοιλιά – Μηροί με ενέσιμη Λιπόλυση – Μεσογλυπτική

Τοπικό πάχος

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Ετερόλογη μεσοθεραπεία (ανώδυνη με αναισθησια ενέσιμη θεραπεία με σύριγγες ινσουλίνης με πολύ λεπτή βελόνα )

Α. Για Λιποδιάλυση, τοπικό πάχος
διάλυμα με λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη, το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος το οποίο στη συνέχεια αποβάλλεται με φυσιολογικό τρόπο μέσω της λεμφικής

Β. Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας και το τοπικό πάχος

Εμφανίζονται σε περιοχές όπως μηρούς, στους γλουτoύς, στο στομάχι και στη κοιλιά λόγω κακής αιμάτωση και με διόγκωση των λιποκυττάρων και όψη φλοιού πορτοκαλιού
Αιτίες που προκαλούν την κυτταρίτιδα: Κληρονομική προδιάθεση, Κάπνισμα, Αύξηση βάρους, καθιστική ζωη, Έλλειψη άσκηση, Ορμονικές αλλαγές, Στρες, δίαιτες, Κακή διατροφή

Γ. Σύσφιξη δέρματος

Συνδυασμός αυτολογης και ετερολογης θεραπείας
Ο συνδυασμός των δύο μεθόδων βοηθά σε πιο γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα καθώς διευκολύνεται κατά πολύ η απομάκρυνση του λίπους.
η αυτόλογη  συντελεί στην καλή λειτουργία του συνδετικού ιστού και της αγγείωσης , ενώ η ετερόλογη  λιποδιάλυσης υγροποιεί το λίπος και το απομακρύνει μέσω της κυκλοφορίας εφαρμογή σε όλο το σώμα:

 1. Κοιλιά
 2. Μηροί
 3. Γλουτοί
 4. Πλαϊνά κοιλίας
 5. Βραχίονες

Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας!

 • Δεν προκαλεί βλάβες στους ιστούς περιφερειακά της υπό θεραπείας περιοχή
 • Ιδανική επιλογή για σωματογλυπτική
 • Ανώδυνη μέθοδο

Μοναδική ιατρική θεραπεία που το λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό.
ψωμάκια, τοπικό λίπος στους μηρούς, κυτταρίτιδα ή διπλοσάγονο; Μια νέα επαναστατική ουσία, μπορεί πλέον να σας απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων που δεν απομακρύνεται ούτε με γυμναστική ούτε με ισορροπημένη διατροφή. Τα νέα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην ενέσιμη λιποδιάλυση, υπόσχονται να προσφέρουν λιπόλυση, σύσφιξη και σμίλευση του σώματος και του διπλοσάγονου, εντελώς αναίμακτα και μη επεμβατικά. Η ουσία ονομάζεται δεοξυχολικό οξύ ή ATX-101, και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο υλικό στη σμίλευση προσώπου και σώματος

Τι προσφέρει η ενέσιμη λιποδιάλυση:

 1. Λιπόλυση.  Εισάγουμε ενέσιμα στην προβληματική περιοχή νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους.
 2. Μη επεμβατική λύση. Η διαδικασία είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση όπως η λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, η τελευταία παραμένει η πιο αποτελεσματική μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους όταν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση λίπους.
 3. Σύσφιξη. Ένας μεγάλος φόβος των γιατρών είναι ότι μετά από μεγάλη απώλεια λίπους, θα υπάρχει και μεγάλη χαλάρωση του δέρματος. Κλινικές μελέτες όμως έδειξαν, ότι με τις συγκεκριμένες ενέσεις λιποδιάλυσης, είτε δεν υπάρχει αλλαγή στην ελαστικότητα της επιδερμίδας είτε παρατηρείται βελτίωση σε αυτή. Αυτό αποδίδεται στο ότι παράγεται νέο κολλαγόνο μέσα σε περίπου 28 ημέρες.
 4. Βελτίωση της κυτταρίτιδας. Η παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων είναι πολλές φορές πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη κυτταρίτιδας. Μέσω αυτών των ενέσεων και με τη χρήση διαφορετικής τεχνικής έγχυσης, το πρόβλημα αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

  Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

  Email: info@mediderma.gr
  Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
  Βέροια: +(30) 2331022590