Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Φλεβολογία

s

Λίγα λόγια για την ...

Στο γνωστικό αντικείμενο του δερματολόγου εμπίπτει η αξιολόγηση και αντιμετώπιση κλινικών σταδίων τόσο της επιφανειακής όσο και εν τω βάθει φλεβικής ανεπάρκειας όπως είναι οι ευρυαγγείες, η δερματίτιδα  εκ στάσεως και τα φλεβικά έλκη

Αρκετοί δερματολόγοι υπήρξαν πρωτοπόροι στη φλεβολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες  και Ευρώπη και εξακολουθούν να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη αυτού του πεδίου.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός αυτό, αποτελεί φυσικό επακόλουθο και αναγκαία εξέλιξη οι δερματολόγοι να ενσωματώσουν την φλεβολογία στην πρακτική τους. Ωστόσο, αυτό απαιτεί  εκπαίδευση και ενσωμάτωση νέων δεξιοτήτων τόσο στο πεδίο της διάγνωσης όσο και των ιατρικών πράξεων.

Φλεβολογία

Η φλεβολογία είναι ένας κλάδος που φέρνει πολύ αρμονικά δύο κορυφαίες ιατρικές ομάδες τους δερματολόγους και αγγειοχειρουργούς σε απόλυτη συνεργασία.


Απο την μία πλευρά η εμπειρία των δερματολόγων στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση δερματολογικών σημείων της χρόνια φλεβικής ανεπάρκειας και απο την άλλη η εμπειρία των αγγειοχειρουργών στην αξιολόγηση και χειρουργική παρέμβαση συμβάλλουν στη πλέον ολοκληρωμένη (lege artis) αντιμετώπιση περιστατικών.

Σκοπός μας είναι να γίνει η φλεβολογία πιο ελκυστική και πάλι στους δερματολόγους προσφέροντας τη καλύτερη δυνατότητα εκπαίδευσης Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

s

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590