Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Φραγκάκης Ιωάννης

Φραγκάκης Ιωάννης

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590

Ο ιατρός Φραγκάκης Ιωάννης, γεννήθηκε στη Βέροια. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή με βαθμό 8.5 απο το UMFT το 1997. Υπηρέτησε ως αξιωματικός στον ελληνικό στρατό. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό ) στη νέα Σάντα Κομοτηνής όπου εκεί αποσπάστηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής στο Καρδιολογικό τμήμα και τμήμα επειγόντων περιστατικών για δύο χρόνια.

Στο γενικό νοσοκομείο Βέροιας έκανε το μεγαλύτερο τμήμα της γενικής ιατρικής σαν πρώτη ειδικότητα. Για διάρκεια οκτώ ετών συνεργάστηκε με γνωστό κέντρο Αισθητικής, σε θεραπείες ανάπλασης προσώπου – σώματος, χειρισμό λέιζερ και πολλών άλλων ιατρικών και αισθητικών μηχανημάτων. Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειό της Θεσσαλονίκης εκπλήρωσε το πρώτο κομμάτι της ειδικότητάς την παθολογία για την Δερματολογία.

Επί σειρά τριών ετών ειδικεύτηκε στην Δερματολογία στο νοσοκομείο αφροδισίων και δερματικών νόσων της Θεσσαλονίκης όπου ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς παρακολουθούσε και συμμετείχε σε χειρουργικές επεμβάσεις, στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεαγένειό της Θεσσαλονίκης στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής, σε επεμβάσεις καρκίνο του δέρματος και άλλων Όγκων και δερματικών βλαβών.

Για ένα σχεδόν χρόνο βρέθηκε δίπλα σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο με τους καλύτερους δασκάλους για την εκμάθηση ΥαλουρονικώνbotoxνήματωνΜεσοθεραπείας λιποαναρρόφησης PRPΒλαστοκυττάρων λιποδιάλυσης, γενικά όλων των ενέσιμων θεραπειών και μη που υφίστανται αυτή τη στιγμή στην Μοντέρνα αισθητική ιατρική.

Μιλά 5 γλώσσες και είναι μουσικός παίζοντας κιθάρα φλαμένκο Σύνθεση και αυτοσχεδιασμό, την οποία διδάχτηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πολύ σημαντικά ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο..

Ειδικότητα

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Σπουδές

Απέκτησε το μεταπτυχιακό του τίτλο και εξειδικεύτηκε στη διάγνωση και χειρουργική αφαίρεση καρκίνο του δέρματος και στην χειρουργική MOHS στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βαρκελώνης, Τμήμα δερματοχειρουργικής, στη μονάδα μελανώματος και καρκίνο του δέρματος. Εκεί επίσης εξειδικεύτηκε στην δερματοσκόπηση, Ιστοπαθολογία δέρματος, Γενετική του μελανώματος, Χειρουργική τελευταίων τεχνικών αποκατάστασης του δέρματος και διαχείριση των ασθενών με καρκίνο του δέρματος. Είναι επίσης κάτοχος master αισθητικής στο πανεπιστήμιο Camerino – Rome.

 

Πιστοποιήσεις & Βραβεύσεις

Διατηρεί σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο που ασχολείται με κλινική Δερματολογία αισθητική Δερματολογία και κοσμετολογία και δέρματο χειρουργική – αφαίρεση πάσης φύσεως βλαβών του δέρματος, στη Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 71 και στη Βέροια Αντωνίου Καμάρα 1 πρώην κλινική Αβραμίδη. Ταυτόχρονα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε δύο πολυϊατρεία στη Θεσσαλονίκη και σε πολύ γνωστό κέντρο αισθητικής όπου εφαρμόζει ενέσιμές θεραπείες νήματα μέσω θεραπείες λιποδιάλυση και άλλες θεραπείες αισθητικής. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Β Δερματολογική Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα δέρματοχειρουργικής.

 
 

Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590