Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Λείανση Ρυτίδων Προσώπου

Λείανση Ρυτίδων Προσώπου

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη Λείανση Ρυτίδων Προσώπου.

Υαλουρονικό Οξύ με Φυσικό Αποτέλεσμα

Το υαλουρονικό εγχέεται για να διορθωθεί το περίγραμμα, να γεμίσει το χαλαρωμένο δέρμα και για τη λείανση των ρυτίδων του προσώπου. Το υαλουρονικό είναι κατάλληλο για τη θεραπεία των μεσαίων και βαθιών ρυτίδων του προσώπου, όπως τις ρινοχειλικές πτυχώσεις που ξεκινούν από τη μύτη και καταλήγουν στις γωνίες του στόματος. Άλλες χρήσεις είναι το επιφανειακό γέμισμα στα χείλη, η διόρθωση των ρυτίδων του μετώπου καθώς και η αποκατάσταση του περιγράμματος του σαγονιού. Αναλυτικά το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για:

  • Βαθιές ρινοχειλικές πτυχώσεις που εμφανίζονται δίπλα στην εξωτερική γωνία της μύτης και των χειλιών, γνωστές ως ρυτίδες γέλιου
  • Ρυτίδες που εμφανίζονται στις δύο γωνίες των χειλιών
  • Εκτεταμένες κοιλότητες που εμφανίζονται με την ηλικία, όταν το μάγουλο ξεκινά να χωρίζει από το κάτω βλέφαρο (στο σημείο όπου βάζουμε κονσίλερ ματιών)
  • Περιστοματικές γραμμές που εμφανίζονται γύρω από το στόμα, συνήθως με την ηλικία ή την απώλεια βάρους
  • Απώλεια όγκου των παρειών
  • Κενό στο κάτω μέρος του μάγουλου που εμφανίζεται και στις δύο πλευρές των χειλιών
  • Περίγραμμα πηγουνιού και γενικότερα του προσώπου
  • Γέμισμα των χειλιών
  • Ρυτίδες των ματιών, του μετώπου και του μεσοφρύου συνδυαστικά με ΒΟΤΟΧ, για τις ρυτίδες του μετώπου

Συνήθως η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι 12 μήνες ενίοτε είναι απαραίτητη μια δεύτερη έγχυση μετά από περίπου έξι μήνες επειδή το υλικό θα έχει μια σχετική υποχώρηση, αλλά συνήθως χρησιμοποιείται η μισή ποσότητα υλικού σε σχέση με την αρχική έγχυση.
Το αποτελέσματα διαρκούν για έξι έως δώδεκα μήνες, μερικές φορές περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την περιοχή ή περιοχές που αντιμετωπίζονται και πόσο αργά ή γρήγορα μεταβολίζεται από το σώμα του ασθενούς το υλικό. Επομένως η συχνότητα επανάληψης της θεραπείας εξαρτάται από την αντίδραση του κάθε οργανισμού

Δεδομένου ότι είναι πολύ κοντά δομικά με το ανθρώπινο υαλουρονικό, πολύ λίγοι άνθρωποι αναπτύσσουν αλλεργικές ή άλλες ανοσολογικές αντιδράσεις σε αυτό. Δεν απαιτείται τεστ αλλεργικής αντίδρασης πριν από τη θεραπεία. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σύγκριση με το βόειο κολλαγόνο, το οποίο έχει ένα υψηλό ποσοστό αντιδράσεων και απαιτεί τεστ αλλεργικής αντίδρασης.

Ως ένα φυσικό πολυμερές, το υαλουρονικό μπορεί να διαλυθεί από ένα φυσικό ένζυμο που ονομάζεται υαλουρονιδάση. Εάν ένας ασθενής εμφανίσει οποιεσδήποτε ανωμαλίες μετά την ένεση, μπορούν να διορθωθούν γρήγορα με απλή έγχυση υαλουρονιδάσης στην ίδια περιοχή, η οποία προκαλεί τη γρήγορη διάλυση του υλικού. Η βιωσιμότητα του εν λόγω φάρμακου έχει δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί σε αρκετές μελέτες.

  • Τη ΒΕΛΤΙΩΣΗ της ΥΦΗΣ του δέρματος.
  •  Τη ΛΕΙΑΝΣΗ των επιφανειακών ρυτίδων έκφρασης
  •  Τη ΜΕΙΩΣΗ των βαθύτερων ρυτίδων

 

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590