Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

follow us:

Δρ. Φραγκάκης Ιωάννης

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER SOPRANO ICE

Τεράστια αναγνώριση για το SOPRANO ICE που κέρδισε, όχι ένα αλλά δύο Χρυσά Βραβεία από τις εκδόσεις παγκόσμιας εμβέλειας Cosmetic News(το μοναδικό διεθνές κλαδικό περιοδικό αισθητικής ιατρικής, που εκδίδεται σε περισσότερες από 35 χώρες ανά τον κόσμο) και επιβραβεύτηκε ως η εταιρεία που διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό και την καλύτερη θεραπεία στην παγκόσμια βιομηχανία της Αισθητικής Ιατρικής

Το διπλά βραβευμένο Laser Soprano ICE χρησιμοποιείται από προηγμένες κλινικές αποτρίχωσης και κορυφαίους γιατρούς σε όλο τον κόσμο θεραπεύοντας το ευρύτερο φάσμα των ασθενών και όλους τους τύπους τρίχας γρήγορα και ανώδυνα, όλο το χρόνο.

  • Αποτελεσματικότητα: Μόνιμη μείωση τριχοφυΐας
  • Ανώδυνη θεραπεία: Με τη νέα τεχνική SHR η θεραπεία της αποτρίχωσης γίνεται με ανώδυνο τρόπο και ταχύτητα 10 παλμούς το δευτερόλεπτο
  • Ασφάλεια: Μόνιμη ψύξη Sapphire Dual Chill technique
  • Για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, ακόμα και για μαυρισμένο δέρμα

“Με άλλα λόγια το Soprano™ laserανώδυνης αποτρίχωσης έσπασε όλα τα ρεκόρ και δεσμεύεται για ακόμη μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες”

Πιο συγκεκριμένα, για το βραβείο της εταιρείας με τον καλύτερο εξοπλισμό “Equipment Brand of the year 2011-2012 AWARD”, ψήφισαν αποκλειστικά οι Κλινικές (παραλήπτες του Cosmetic News). Η απονομή του βραβείου αυτού πιστοποιεί καταρχάς την υψηλή και πρωτοπόρο τεχνολογία που διαθέτει η ALMA Lasers, την κλινική, τεχνική και μάρκετινγκ υποστήριξη που παρέχει μετά την πώληση των συστημάτων της και βέβαια το υψηλό επίπεδο αναγνώρισης που χαίρει η εταιρεία από τους πελάτες της και τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Το βραβείο της καλύτερης θεραπείας της χρονιάς “Best Treatment of the year 2011-2012 AWARD” πήγε στο SOPRANO Laser και την Ανώδυνη Θεραπεία Αποτρίχωσης Pain Free Hair Free, που παρέχει αποκλειστικά το μηχάνημα αυτό

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδύκνειται για όλους του τύπους δέρματος (φωτότυπους Ι – VI) και μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

H θεραπεία αποτρίχωσης με laser Soprano Ice Platinum εστιάζει σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας. Η δύναμη των τριών αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ασφαλή θεραπεία ολικής αποτρίχωσης, συνδυάζοντας το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μήκων κύματος με την κάλυψη, την άνεση της θεραπείας που προσφέρει το διοδικό laser.
Κατά τη θεραπεία με το μηχάνημα Soprano Ice θα επωφεληθείτε από την διπλή τεχνολογία του συνδυάζοντας δύο μήκή κύματος διοδικού (810) και Αλεξανδρίτη (755) στην οποία βασίζεται. Η αποτρίχωση γίνεται χρησιμοποιώντας μέσω φωτοθερμόλυσης, όπου η δέσμη που εκπέμπει το laser απορροφάται από τη μελανίνη που βρίσκεται στον θύλακα της τρίχας. Το laser Soprano Ice καταστρέφει την τρίχα από τη ρίζα της και την ικανότητα αναδημιουργίας της, χωρίς να επηρεάζει τον ιστό.

χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ της Alma Lasers αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης.
Οι θεραπείες είναι :

Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος: Aκόμη και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, καθώς και για διαφορετικούς τύπους τρίχας.
Πραγματικά ανώδυνες: χωρίς αναισθητικές κρέμες ή άλλη προετοιμασία.

Γρήγορες: οι θεραπείες είναι πιο γρήγορες ακόμη και σε περιοχές όπως τα πόδια και η πλάτη.

Κατάλληλες για κάθε σημείο του σώματος: Aκόμη και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

 

 

Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

Email: info@mediderma.gr
Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
Βέροια: +(30) 2331022590