Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Laser Ανάπλασης

Laser Ανάπλασης

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Laser Ανάπλασης.

Το απλό Dermapen είναι μία συσκευή που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών προβλημάτων και για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, έχει πολλές μικρές βελόνες που διαπερνούν το δέρμα σε συγκεκριμένο βάθος, προκαλώντας τραυματισμό στο δέρμα για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία επούλωσης και ανανέωσης του δέρματος.

Ενδείξεις – κύρια οφέλη του Dermapen περιλαμβάνουν:

i. Βελτίωση της Εμφάνισης Των Ουλών: Είτε πρόκειται για ουλές από ακμή, είτε για άλλες τύπους ουλών, ο Dermapen μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισής τους.

ii. Ανανέωση του Δέρματος: Μπορεί να βελτιώσει την υφή, τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος.

iii. Μείωση Λεπτών Γραμμών και Ρυτίδων: Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

iv. Θεραπεία Ακμής: Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της ακμής και των ουλών που προκαλεί.

v. Μείωση της Εμφάνισης των Διεσταλμένων Πόρων: Με τη βοήθεια της διαδικασίας ανανέωσης του δέρματος.

vi. Θεματα υπερμελαγχρωσης – μέλασμα προσώπου και λαιμού: Ειναι μια πολυ ασφαλη μεθοδος χωρις κινδυνο επιδεινωσης της μελαγχρωσης που μπορει να υπαρχει με θεραπεια λειζερ

vii. Ραγαδες: Γινεται διασπαση του ινωδους ιστου μεσω του τραυματισμου και αναπλαση της επιδερμιδας

Η διαδικασία είναι γενικά ασφαλής όταν πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Όπως με κάθε διαδικασία, μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες, όπως κοκκινίλα, οίδημα ή μικροτραυματισμοί, αλλά αυτά είναι προσωρινά.

 

To Dermapen 4 είναι η τέταρτη γενιά των συσκευών Dermapen για να προσφέρει ακόμα πιο προηγμένη θεραπεία, ο Dermapen 4 με περισσότερες βελτιώσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις και τους άλλους τύπους συσκευών.
Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του Dermapen 4 περιλαμβάνουν:

 Ευελιξία στο Βάθος Βελόνας: Ο Dermapen 4 επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει το βάθος των βελόνων, κάτι που καθιστά δυνατή την προσαρμογή της θεραπείας στις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

 Ταχύτερη Κίνηση Βελόνας: Με αυξημένη ταχύτητα κίνησης βελόνας, ο Dermapen 4 μπορεί να προσφέρει πιο ομοιόμορφη θεραπεία.

 Καλύτερα Αποτελέσματα σε Σύγκριση με Προηγούμενες Εκδόσεις: Χάρη στις βελτιώσεις του, ο Dermapen 4 προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε διάφορες δερματικές παθήσεις και προβλήματα.

 

Το Fractional CO2 Laser είναι χειρουργικό λειζερ και μία από τις πιο διαδεδομένες και αποτελεσματικές λέιζερ θεραπείες:

 Στην χειρουργική δερματολογία για αισθητικούς λόγους και αφαίρεση σπίλων, μυρμιγκιών, κονδυλωμάτων κ.α.

 Στην αισθητική δερματολογία για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων, την εξάλειψη των ουλών ακμής, την αναζωογόνηση του δέρματος και πολλές άλλες εφαρμογές. Χρησιμοποιεί το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) για την εκπομπή λέιζερ σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην επούλωση και ανανέωση του δέρματος.
Πώς Λειτουργεί: Η τεχνολογία fractional σημαίνει ότι η ενέργεια του λέιζερ διαχωρίζεται σε χιλιάδες μικροσκοπικές στήλες θεραπείας ή μικροθερμικές ζώνες. Κάθε στήλη διεισδύει βαθιά στο δέρμα για να δημιουργήσει μικροσκοπικές θερμικές βλάβες στον ιστό, αλλά αφήνει το γύρω υγιές δέρμα ανέπαφο. Αυτό διευκολύνει τη γρήγορη επούλωση και οδηγεί στη φυσική διεργασία ανανέωσης του δέρματος, δημιουργώντας νέο, υγιές δέρμα.
Ενδείξεις:
Βελτίωση Υφής του Δέρματος: Μειώνει τους πόρους και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
Αντιγήρανση: Μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, προσφέροντας μία πιο νεανική εμφάνιση.
Ουλές από Ακμή: Εξομαλύνει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση των ουλών.
Ουλές και Ραγάδες: Βελτιώνει την εμφάνιση ουλών από τραύματα, χειρουργικές επεμβάσεις και ραγάδες.
Χρωματικές Αλλοιώσεις: Βοηθά στην εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος και στην ελάττωση των κηλίδων από τον ήλιο.
Θεραπεία και Επούλωση: Η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει κάποιο ελαφρύ πόνο, γι’ αυτό συχνά χρησιμοποιείται αναισθητικη κρεμα. Μετά τη θεραπεία, το δέρμα μπορεί να είναι ερεθισμένο καικόκκινο για λίγες ημέρες. Η πλήρης επούλωση μπορεί να διαρκέσει από μία εβδομάδα μέχρι δεκα μέρες.

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590