Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733   |  Βέροια: +(30) 2331022590

Laser Αποτρίχωσης

Laser Αποτρίχωσης

Ο Δρ. Φραγκάκης απαντά σε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Laser Αποτρίχωσης.

Διοδίκο λέιζερ

Το “Soprano ICE” είναι ένα σύστημα αφαίρεσης τριχών με λέιζερ που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του διοδικού λέιζερ. Ανήκει στα πιο προηγμένα συστήματα λέιζερ για τη μόνιμη αφαίρεση τριχών και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα σε πολλές χώρες.
Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Soprano ICE:

Τεχνολογία SHR (Super Hair Removal): Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο λέιζερ να “σκανάρει” την περιοχή πολλές φορές με χαμηλή ενέργεια αντί για μία φορά με υψηλή ενέργεια, πράγμα που μειώνει τον πόνο και τον κίνδυνο εγκαυμάτων.

Ψύξη: Το Soprano ICE περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα ψύξης που βοηθά στην προστασία του δέρματος και στην παροχή μιας πιο άνετης εμπειρίας για τον πελάτη.

Κατάλληλο για διάφορους τύπους δέρματος: Ενώ πολλοί λέιζερ έχουν περιορισμούς ως προς τον τύπο δέρματος στον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν, το Soprano ICE θεωρείται αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των σκουρόχρωμων.

Γρήγορες συνεδρίες: Χάρη στην τεχνολογία SHR, οι συνεδρίες με το Soprano ICE είναι συχνά γρηγορότερες σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αφαίρεσης τριχών με λέιζερ.

Χρήση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες: Πολλοί λέιζερ για αφαίρεση τριχών δεν συνιστώνται για χρήση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ή όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο από τον ήλιο, αλλά το Soprano ICE θεωρείται ασφαλές για χρήση όλο το χρόνο.

Αν ενδιαφέρεστε για μια διαδικασία με το Soprano ICE, συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή ένα κέντρο αισθητικής που διαθέτει τη συγκεκριμένη συσκευή για περισσότερες πληροφορίες.

 

Κριτικές ασθενών μας

”Άριστος επιστήμονας, εξαιρετικό επίπεδο γνώσεων! Προσιτός, τον εμπιστεύομαι απόλυτα!”

ntina kotanidou

Review From Google
”Εξαιρετικός επιστήμονας, και άνθρωπος με γνώση του αντικειμένου του και αποτελέσματα σε ότι μου έχει κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ”

Chrisanthos Kaimenakis

Review From Google
”Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος με μεγάλο εύρος γνώσεων και εξειδίκευση τόσο στη δερματοχειρουργική όσο και στην αισθητική ιατρική.”

Eirini Kokolaki

Review From Google
”Called same day and immediately helped me to see him for consultation. Very kind and knowledgeable. Speaks good English. Thank you.”

Eteri Gaia

Review From Google

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

    Σύγχρονο Δερματολογικό Ιατρείο με σκοπό την παροχή Κλινικών και Αισθητικών Υπηρεσιών.

    Email: info@mediderma.gr
    Θεσσαλονίκη: +(30) 2310252733
    Βέροια: +(30) 2331022590